BUTTOCK SURGERY

disz

Ahhoz, hogy valakinek szép, izmos, feszes feneke legyen, sokszor nem elég a megfelelő sporttevékenység. Ehhez segíthet hozzá a Wittmann Klinikán végzett fenékplasztika.

fenekplasztikaA fenékplasztika két módon is történhet, az egyik, hogy saját zsírral feltöltik, a másik hogy egy implantátumot helyeznek be. A saját zsírral való feltöltéskor a zsírt egy másik területről nyerve tudjuk a fenék részre injektálni. A feltöltés azonban felszívódhat, vagy egyenetlen eloszláshoz is vezethet. Ezért a fenékimplantátum ajánlott, mely a speciális szilikonnak köszönhetően különböző formájú és méretű implantátumok lehetnek. Szivárgástól nem kell tartani, nem folyik el, mert kötött anyagú. Nem tapintható ki, nem zavaró, így lehetővé teszik a korlátlan mozgást, sportolást, természetes érzést biztosítanak.

Speciális műtéti technikák lehetővé teszik, hogy a fenékplasztika eljárással pótoljuk a fenékről hiányzó részt és szimmetrikus szép hátsót kapjuk. A szervezetnek azonban 6-8 hétig időt kell hagyni a regenerálódásra, így kerülni kell a sportolást (kerékpározás, futás, torna stb.), valamint a hosszú üldögélést, lehetőleg a fenekünkön ekkor a legkevesebb ülést végezzük. Miután minden jól gyógyult és a szervezet megszokta az új helyzetet, akkor ismét magabiztosan fel lehet venni a miniszoknyát, vagy akár a bikinit a nyár folyamán.


A fenékplasztika műtét előtt

A fenékplasztika megbeszélésekor az orvos megbeszéli a pácienssel, hogy hol fog történni a metszés, valamint az operáció előtt berajzolja a metszésvezetés vonalait, szintén a pácienssel konzultálva.


A fenékplasztika műtét után

A fenékplasztika műtétet követően egy kompressziós nadrágot kell viselni, melyet előre megbeszélt méret alapján a műtétre előkészítenek. Ez nagyon fontos funkciót tölt be, hiszen a kívánt eredmény érdekében a nadrág viselése nagyon fontos, rögzíti az implantátum helyét.

 

disz