LIP AUGMENTATION PERMALIP

disz

 

AJAKFELTÖLTÉS

ajakAz ajakfeltöltés ára tartalmazza:

 • konzultáció
 • érzéstelenítés
 • ajakfeltöltő anyag
 • ajakfeltöltés
 • hűtéses utánkezelés
 • kontroll

Klinikai tartózkodás: ambuláns (beavatkozás után távozhat)
Munkába való visszatérés: rögtön a kezelés után
Kontroll: amennyiben lehetséges úgy másnap
Fizetés: a beavatkozás előtt


Az ajakfeltöltés az alábbi feltöltőanyagokkal lehetséges:

 • Juvéderm

Injekciós ajakfeltöltés

Az átmeneti ajakfeltöltő megoldásokat különböző alapanyagú injekciós feltöltőanyagok jelentik. Amit klinikánkon felhasználunk az többnyire HYALURON SAV alapú, felszívódó ajakfeltöltő injekció.

 

 

disz

 

TARTÓS AJAKFELTÖLTÉS, PERMALIP AJAKIMPLANTÁTUM

 

Ajakfeltöltés implantátummal

Mostantól egy új ajakfeltöltés módszerrel és egyben új termékkel tudunk szolgálni, mely immár Magyarországon is elérhető! A PermaLip ajakimplantátum biztonságos, és megfelelő megoldást nyújt a tartós ajakfeltötléshez. A PermaLip ajakimplantátum szabdalmazott , CE minősítésű eszköz, amelyet klinikai vizsgálatokank vetettek alá, hogy biztonságosságát és hatékonyságát bizonyítsák.

A PermaLip implantátum ajakfeltöltés puha, tömör, elasztikus szilikonból készült, amelyet egy injekciós formázó technikával gyártanak. Olyan kontúros, sima, nem -porózus felületű implantátum, amelyik nem reped meg, és nem veszít térfogatából. Alkalmazása nem jár az átlagos implantátumok esetében fellépő komplikációkkal. Bár tartós célra készült, a PermaLip implantátum igény szerint bármikor kisebbre vagy nagyobbra cserélhető, vagy eltávolítható az ajkakból.

Az ajakfeltöltést ambuláns módon, helyi érzéstelenítés alatt végezzük, ez azt jelenti, hogy amikor kipihente magát a páciens, távozhat a klinikáról. Az egész ajakfeltöltés beavatkozás kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe, a páciens így azonnal távozhat.

A PermaLip implantátum ajakfeltöltés különböző méretekben kapható, mind hosszra és szélességre (vastagságra), melyekből az Önnek megfelelőt orvosa választja ki.


Az ajakfeltöltés menete:

Az érzésteleítés után a száj belső felén, mindkét belső szélén egy-egy 2-3mm szélességű pici metszést végzünk, melyen keresztül bevezetjük az implantátumot. Amikor az a megfelelő helyre beilleszkedik, bezárjuk a végeket felszívódó varrattal.
Dr. Wittmann Ferenc részt vett a PermaLip oktatáson, és Magyarországon az elsők közt immár oklevelesként végzi a legújabb ajakimplantátum beültetéseket.
PermaLip ajaknagyobbítás az Amerika Egyesült Államokból érkezett Európába és még nagyon ritkán elérhető eljárás!


PermaLip ajakimplantátum - Kérdések és Válaszok

 • Milyen jellegű termék a PermaLip?
  A PermaLip egy tömör szilikon ajakimplantátum, amelynek behelyezése ambuláns, ún. kisműtéti úton történik. Igény esetén eltávolítása is könnyen elvégezhető.
 • Miben különbözik a PermaLip a többi ajakfeltöltő, ajaknövelő technikától, termékektől?
  Az ajak feltöltése beinjekciózás vagy implantátum behelyeszése révén lehetséges. A mikro-injekciós feltöltők különböző tartósságúak, alkalmazásukat bizonyos időközönként ismételni kell, amely többletköltséget és esetlegesen többszöri kényelmetlenséget jelent a páciensnek.

 

disz