AJAKFELTÖLTÉS, AJAKIMPLANTÁTUM

disz

 

AJAKFELTÖLTÉS

ajakAz átmeneti ajakfeltöltő megoldásokat a Wittmann Klinikán különböző alapanyagú injekciós feltöltőanyagok jelentik, ami többnyire HYALURON SAV alapú, felszívódó ajakfeltöltő injekció.

 Az ajakfeltöltés ára tartalmazza:

 • konzultáció
 • érzéstelenítés
 • ajakfeltöltő anyag
 • ajakfeltöltés
 • hűtéses utánkezelés
 • kontroll

Klinikai tartózkodás: ambuláns (beavatkozás után távozhat)
Munkába való visszatérés: rögtön a kezelés után
Kontroll: amennyiben lehetséges úgy másnap
Fizetés: a beavatkozás előtt


Az ajakfeltöltés az alábbi feltöltőanyagokkal lehetséges:

 • Juvéderm

 disz

 

TARTÓS AJAKFELTÖLTÉS, PERMALIP AJAKIMPLANTÁTUM

 

Ajakfeltöltés implantátummal

Mostantól egy új ajakfeltöltés módszerrel és egyben új termékkel tudunk szolgálni, mely immár Magyarországon is elérhető! A PermaLip ajakimplantátum biztonságos, és megfelelő megoldást nyújt a tartós ajakfeltötléshez. A PermaLip ajakimplantátum szabdalmazott , CE minősítésű eszköz, amelyet klinikai vizsgálatokank vetettek alá, hogy biztonságosságát és hatékonyságát bizonyítsák.

A PermaLip implantátum ajakfeltöltés puha, tömör, elasztikus szilikonból készült, amelyet egy injekciós formázó technikával gyártanak. Olyan kontúros, sima, nem -porózus felületű implantátum, amelyik nem reped meg, és nem veszít térfogatából. Alkalmazása nem jár az átlagos implantátumok esetében fellépő komplikációkkal. Bár tartós célra készült, a PermaLip implantátum igény szerint bármikor kisebbre vagy nagyobbra cserélhető, vagy eltávolítható az ajkakból.

Az ajakfeltöltést ambuláns módon, helyi érzéstelenítés alatt végezzük, ez azt jelenti, hogy amikor kipihente magát a páciens, távozhat a klinikáról. Az egész ajakfeltöltés beavatkozás kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe, a páciens így azonnal távozhat.

A PermaLip implantátum ajakfeltöltés különböző méretekben kapható, mind hosszra és szélességre (vastagságra), melyekből az Önnek megfelelőt orvosa választja ki.


Az ajakfeltöltés menete:

Az érzésteleítés után a száj belső felén, mindkét belső szélén egy-egy 2-3mm szélességű pici metszést végzünk, melyen keresztül bevezetjük az implantátumot. Amikor az a megfelelő helyre beilleszkedik, bezárjuk a végeket felszívódó varrattal.
Dr. Wittmann Ferenc részt vett a PermaLip oktatáson, és Magyarországon az elsők közt immár oklevelesként végzi a legújabb ajakimplantátum beültetéseket.
PermaLip ajaknagyobbítás az Amerika Egyesült Államokból érkezett Európába és még nagyon ritkán elérhető eljárás!


PermaLip ajakimplantátum - Kérdések és Válaszok

 • Milyen jellegű termék a PermaLip?
  A PermaLip egy tömör szilikon ajakimplantátum, amelynek behelyezése ambuláns, ún. kisműtéti úton történik. Igény esetén eltávolítása is könnyen elvégezhető.
 • Miben különbözik a PermaLip a többi ajakfeltöltő, ajaknövelő technikától, termékektől?
  Az ajak feltöltése beinjekciózás vagy implantátum behelyeszése révén lehetséges. A mikro-injekciós feltöltők különböző tartósságúak, alkalmazásukat bizonyos időközönként ismételni kell, amely többletköltséget és esetlegesen többszöri kényelmetlenséget jelent a páciensnek.

 

disz