TOKAPLASZTIKA, NYAKPLASZTIKA

disz

Az idősödő Hölgyek, Urak gyakori problémája a megereszkedett nyak, melyet másnéven "pulykanyaknak" is hívnak. Előbbi oka a nyakbőr megereszkedése és a zsír felhalmózódása. Ezen a mosonmagyaróvári Wittmann Plasztikai Sebészet tokaplasztikája és nyakplasztikája szépen tud javítani. A nyak testünk egyik olyan központi részén helyezkedik el, melyet kommunikáció közben nehéz takargatni, hiszen gyakran téved a szem pásztázási játéka közben a szemben álló nyakára is. A lógó, megereszkedett nyak jelensége leginkább oldal irányból figyelhető meg. Az állkapocs és a nyak vonala közötti éles szög esetleg tompa már és eltúnt a kettő közötti határvonal, mely a fiatal, még rugalmas szervezetekre jellemző. Így nehéz eldönteni hogy hol végződik az áll és hol kezdődik a nyak. 

tokaA műtét hatása előre látható, akár az orvos segítségével, vagy saját maga is megpróbálhatja, a nyak két oldalát a kívánt mennyiségben hátra és felfelé két kézzel enyhén meghúzza.
A tokaplasztika, vagy nyakplasztika helyi érzéstelenítésben, Local Anesztéziában végezhető.


Tokaplasztika, nyakplasztika operáció előtti teendők

Ha Ön belföldön él, javasoljuk hogy kérjen időpontot egy személyes konzultációra, mely alkalmával megvizsgálhatja az orvos, és személyesen elmondhatja, hogy Ön mit szeretne, megbeszélhetnek minden részletet.
Amennyiben nincsen lehetősége erre, külföldi, vagy távol lakik, ez esetben azt kérjük, hogy értékelhető minőségű fotót küldjön magáról, a nyak, toka esetében mindkét oldalról és elölről-alulról, körülbelül egy méter távolságból. Ezeket email-ben várjuk, és ez alapján már közelebbi, személyes hozzászólást tud tenni az orvos. Természetesen minden adatot bizalmasan kezelünk és kizárólag a klinika használja fel. A távolságot legyőzve így írásban vagy telefonon is meg tudjuk beszélni a részleteket. A műtét idejére pedig csak a kért orvosi dokumentumokat kell hozni a vizsgálatok után.

 

disz