VISTABEL BOTOX

disz

Az arc ráncosodását a bőr természetes öregedési folyamata, az egyéni hajlam, külső behatások (pl. napsugárzás), valamint életviteli szokások (pl. dohányzás) okozzák.
A bőr alatti finom, kis izmok mimikai mozgása is, melyeket gyakran önkéntelenül teszünk, pl. homlokráncolás, nagyban hozzájárul a ráncképződéshez.
A kor előrehaladtával a ráncképződés egyre mélyebb és szabadabb lesz úgy, hogy végül sokaknak még akkor is ránc van az arcán, amikor semmilyen érzelmet nem akarnak kifejezni. Így ők gyakran néznek ki fáradtnak, haragosnak vagy aggódónak, még akkor is, ha az életükkel teljesen elégedettek.
A Botox azon helyeken használható, ahol a dinamikus ráncok keletkeznek. Ezek azok a ráncok, melyek az arcizmok erőteljes mozgásával lépnek fel (homlokránc, szemránc, de a száj körüli is, orr, áll és nyaki ránc).
A Botoxot egy clostridium botulinum nevű baktériumból nyerik. Először a szemgyógyászatban és az ideggyógyászatban használták, és csak később fedezték fel a mimikai ráncok kisimításában és a túlzott izzadás gyógyításában kifejtett hatását. A Botox blokkol bizonyos idegimpulzusokat.
A Botox kezelés segít Önnek, ha ráncképződésben, izomgörcsökben vagy túlzott izzadásban szenved. Az injekció azonban bizonyos alap megbetegedéseknél nem adható.


Botox kezelés:

botoxAmbulánsan elvégezhető. Az arcon az előirányzott helyeken egy kis tűvel bizonyos mennyiségű Botoxot injekcióznak be. Ennek során fellépő fájdalom egy szúnyogcsípéshez hasonlítható. Az injekció hatására ezek az izmok átmenetileg teljesen, vagy részben ellazulnak. További idegműködéseket, mint pl. érzet, tapintás, hő érzékelés a szer nem befolyásol.
A Botox hatása nem észlelhető azonnal, hanem csak néhány nap után mutatkozik meg a bőr jelentős kisimulása. A maximálisan elérhető hatás két hét után látható.


Botox kezelés után:

- a kezelt területeket hűtése szükséges,
- az első órákban, kérjük, kerülje bőrének gyakori, szükségtelen érintését,
- néhány óráig ajánlatos a kezelt izomzat ismételt, gyakori használata, pl. homlokráncolás,
- ne cipeljen nehezet,
- enyhe smink és gyengéd arcmosás megengedett,
- szauna, napfény vagy szolárium okozta UV sugárzás néhány napig kerülendő.


Vistabel Botox a ráncok ellen

A Vistabel botulinum toxin egyik lehetséges formája, a ráncok eltüntetésére szolgál, a szemek melletti, a szemek közötti, és a homlokon előforduló, a mimikai izomhasználat során keletkező barázdák időszakos megszüntetésére.
Ezen területek botox-al történő ránctalanítása, ahogy már megszoktuk a kozmetikus kezeléseket is, időszakosan, mely alkattól függően lehet 4-6, vagy 6-9 hónap, amikor a hatás elkezd újra leépülni, újra alkalmazhatjuk a kezelést orvosunknál.


Vistabel Botox az izzadás ellen

A másik nagyon hasznos botox funkció, az izzadás sökkentése. Ez sokak számára jelenthet megváltást ettől a kellemtlen problémától, mely a tavasztól őszig terjedő éghajlati hőemelkedések következtében, jelentősen megnövelheti a izzadtság termelést. Legyen szó hónaljról, vagy nyaki területről, a botoxot szépen elosztva az adott területet és annak viselőjét felmenti a kellemetlenségektől.


Általános Botox ismertető

A botox injekciót 1822-től kezdték el használni az izzadás, túzott verejtékezés ellen.
A Vistabel botox szélesebb körű felhasználása: spaszticitás felnőtt és gyermeknél,derékfájás, feszítő fejfájés, migrén, dystonia (végtaggörcs), analis fissura.
A természetben is fellelhető a fehérje, Clostridium Botulinum baktérium állítja elő, mely különböző szintű izomellazulást okoz.
Arckifejezéseink miatt az agyból az idegvégződéseken keresztül leadott jelzéseket az izmok végzik el. Ez lehet szigórú tekintet, ráncolás, vagy nevetés. A botox izomba való befecskendezése blokkolja ezen jelek leadását az arcon.
A Vistabel botulinum toxin injekciótól azonban nem kell megijedni! Arckifejezéseket, mimikai mozgásokat így is tudunk végezni, azonban a ráncosodás meg fog szűnni amíg a botox hatása tart.
A Vistabel botox kezelés egyaránt ajánlott nők és férfiak számára!

 

disz