CALVES IMPLANTS

disz

Vádli nagyobbítás vádli implantátum beültetés

A Wittmann Plasztikai Sebészet vádliplasztikája mind nőknek, mind férfiaknak sportos, vonzó megjelenést biztosít. Amennyiben úgy érzi, vékonyak a lábai, hiába sportol, nem elégedett az alsó lábszár izmaival, akkor szóba jöhet a vádli implantátum beültetése, ami hozzájárulhat az alak optimalizálásához.
Így a hosszú eredménytelen küzdelmek, vagy genetikai adottságok ellenére rövid idő alatt elérhető a kívánt eredmény, a jó megjelenés.

vadli plasztikaA vádli plasztikához szükséges implantátumok különböző méretben és formákban állnak rendelkezésre, melynek kiválasztását a páciens előzetesen megbeszéli a személyes konzultáció során az orvossal.

A vádli plasztika műtéthez készült csepp formájú vádli implantátumok a mellimplantátumokhoz hasonlóan elegánsak, hiszen kívülről esztétikusan adják ki a formát, nem kitapintható, és a mozgásban, sportolás közben egyáltalán nem zavaró vagy akadályozó.


A vádli plasztika operációja

A vádli nagyobbítás folyamata a következőképpen alakul, a térd alatt végzett kis metszésen keresztül a vádli implantátum közvetlenül az izom alá kerül behelyezésre, így azok azok nem közvetlenül látszódnak, hanem az izom kiemelésével. A pontos, egyforma, méretben esztétikusan kiválasztott implantátumok helyét az orvos előre meghatározza, kiméri és az operáció előtt berajzolja a metszés és az implantátum helyét. Ez fontos a szép optikai eredmény eléréséhez.


A vádli plasztika műtét után

A vádli nagyobbítás beavatkozása után egy szorító kötést kap a páciens, mely az implantátum rögzüléséhez és beépüléséhez szükséges. A vádli plasztika operációja után 1-2 héttel eltávolítják a varratokat.

 

disz